Komentáře

1 Helena Lott Helena Lott | Web | 7. února 2015 v 17:09 | Reagovat

Já mám svůj jeden oblíbený, vyzkoušený. Jednou jsem to změnila a koupila si něco od Dermacolu, co děsně štípalo a pálilo, takže nikdy víc. Myslela jsem si, že mám na něco z toho alergii, tak jsem to dala na zkoušku mamce a nejlepší kámošce, měly to stejné a já skončila s jinými odličovači :D

2 neweresth neweresth | Web | 7. února 2015 v 18:33 | Reagovat

Páni, super kousek za super cenu, jo, někdy mnohé překvapí, o tom žádná. ^^ A víš co, určitě jsem zvědavá, co sis nakonec vybrala a jasně že chci recenzi! ^^

3 Petra Petra | Web | 7. února 2015 v 19:53 | Reagovat

Já mám tedy jeden oblíbený ze Sephory, používám ho už léta, ale malá změna by nebyla na škodu, tenhle vypadá dobře. :)

4 Inny Emilly Inny Emilly | Web | 8. února 2015 v 11:20 | Reagovat

zrovna jedu do kauflandu, tak se na to kouknu. Hodilo by se mi něco na odličování voděodolné řasenky a za 45,- to za vyzkoušení stojí :)

5 Keeila. | http://stupidlittlethings.blog.cz/ Keeila. | http://stupidlittlethings.blog.cz/ | E-mail | Web | 8. února 2015 v 15:48 | Reagovat

- já si kupuju micelárku od téhle značky v kauflandu :D jinde jsem to ještě snad neviděla.. a myslim, že to je docela fajn. používám to místo tonika na čištění pleti večer a ráno před tím než se namaluju. za 26,- slouží dobře.

6 Marky | little-me Marky | little-me | Web | 8. února 2015 v 20:25 | Reagovat

[1]: Je pravda, že ne každý na to reaguje dobře, no. Na praxi jsme teď brali povrchové čištění (odličování) a některé přípravky mi taky neseděly, že mě pálil obličej a tak. :-)

[2]: Tak to já si článek teda připravím. :-D

[3]: Ze Sephory mám snad jenom voňavku a pěnu do koupele, přijde mi to tam předražený. :)

[4]: Jo? Koupila sis ho? :-)

[5]: Tak to se po něm podívám, díky za tip. :)

7 Inny Emilly Inny Emilly | Web | 8. února 2015 v 21:39 | Reagovat

ano, ale ještě jsem ho nepoužila. Až zítra :)

8 ellie's' - untrue.blog.cz ellie's' - untrue.blog.cz | Web | 9. února 2015 v 19:31 | Reagovat

Já moc nemusím mastné odličovače, ale s jedním jsem nejvíc spokojená a to je Garniér, dá se koupit jako i mléko, ale já si potrpím na olejíček, jsem s ním nejvíc spokojená, i když je drahý kolem 90 kč někdy se slevou na 70

9 Kika Kika | Web | 11. února 2015 v 17:08 | Reagovat

Pekná recenzia :)A o tú  recenziu by som mala záujem!:D

10 Kristeen Kristeen | Web | 11. února 2015 v 19:08 | Reagovat

Pekná recenzia, zatiaľ som o tom nepočula :)

11 Helena Lott Helena Lott | Web | 12. února 2015 v 21:09 | Reagovat

[6]: Jenže tady ten pálil každého, kdo to vyzkkoušel :-D To mě fakt naštvalo :/

12 Lucka Lucka | 30. září 2016 v 10:33 | Reagovat

Zdravím, děkuji za články o kosmetice. Ráda si čtu, co komu sedí. Různé blogy, diskuze a tak. Ráda bych se s vámi také o jeden blog podělila. Koukněte sem:http://www.misshablog.cz/. Snad se vám zalíbí.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.