Blanchette 2Phase Eye Make-up Remover - Recenze

7. února 2015 v 10:55 | Marky |  Kosmetika-Recenze
Ahoj, na dnešek jsem si připravila recenzi na dvoufázový odličovač od značky Blanchette.
Ještě před tím, než se dám do recenze, bych se vás na něco ráda zeptala.
Včera večer jsem si objednala pár věcí od Makeup Revolution, plánuju o tom článek, ale nechtěly by jste i recenzi?
Jinak to už je vše. Jdeme na recenzi. :)

S tímto přípravkem přišla moje máma, když ho uviděla v Kauflandu. Moc šancí jsem tomu nedávala, ale příjemně překvapil.
Stál 45 kč a je ho 200ml. Skvěle odličuje voděodolné řasenky a linky, některým by mohlo vadit to, že je přípravek mastnější, ale to si myslím, že není až taková tragédie. Víčka hydratuje a měl by pomáhat proti ničení řas.
Jelikož je dvoufázový, musíte ho před aplikací protřepat, aby se vám obě dvě složky smíchaly.
Co jsem se ale tak dívala na recenze na internetu, tak ne každému přípravek vyhovuje. Za zkoušku ale stojí a já jsem s ním spokojená.
Množství: 200ml
Cena: 45 Kč


Vím, že to není nikterak dlouhá recenze, ale nevím, co bych vám k tomu víc napsala. Já ho hodnotím kladně, sice ne 100%, ale svůj užitek plní.
A jaké máte zkušenosti s ním vy? Máte ho, nebo se ho chystáte koupit? Pokud ho máte, jste s ním spokejený?


Kontakty:
Facebook: Little-me
Twitter: Neon_Marky
Instagram: Neon.Marky



 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Helena Lott Helena Lott | Web | 7. února 2015 v 17:09 | Reagovat

Já mám svůj jeden oblíbený, vyzkoušený. Jednou jsem to změnila a koupila si něco od Dermacolu, co děsně štípalo a pálilo, takže nikdy víc. Myslela jsem si, že mám na něco z toho alergii, tak jsem to dala na zkoušku mamce a nejlepší kámošce, měly to stejné a já skončila s jinými odličovači :D

2 neweresth neweresth | Web | 7. února 2015 v 18:33 | Reagovat

Páni, super kousek za super cenu, jo, někdy mnohé překvapí, o tom žádná. ^^ A víš co, určitě jsem zvědavá, co sis nakonec vybrala a jasně že chci recenzi! ^^

3 Petra Petra | Web | 7. února 2015 v 19:53 | Reagovat

Já mám tedy jeden oblíbený ze Sephory, používám ho už léta, ale malá změna by nebyla na škodu, tenhle vypadá dobře. :)

4 Inny Emilly Inny Emilly | Web | 8. února 2015 v 11:20 | Reagovat

zrovna jedu do kauflandu, tak se na to kouknu. Hodilo by se mi něco na odličování voděodolné řasenky a za 45,- to za vyzkoušení stojí :)

5 Keeila. | http://stupidlittlethings.blog.cz/ Keeila. | http://stupidlittlethings.blog.cz/ | E-mail | Web | 8. února 2015 v 15:48 | Reagovat

- já si kupuju micelárku od téhle značky v kauflandu :D jinde jsem to ještě snad neviděla.. a myslim, že to je docela fajn. používám to místo tonika na čištění pleti večer a ráno před tím než se namaluju. za 26,- slouží dobře.

6 Marky | little-me Marky | little-me | Web | 8. února 2015 v 20:25 | Reagovat

[1]: Je pravda, že ne každý na to reaguje dobře, no. Na praxi jsme teď brali povrchové čištění (odličování) a některé přípravky mi taky neseděly, že mě pálil obličej a tak. :-)

[2]: Tak to já si článek teda připravím. :-D

[3]: Ze Sephory mám snad jenom voňavku a pěnu do koupele, přijde mi to tam předražený. :)

[4]: Jo? Koupila sis ho? :-)

[5]: Tak to se po něm podívám, díky za tip. :)

7 Inny Emilly Inny Emilly | Web | 8. února 2015 v 21:39 | Reagovat

ano, ale ještě jsem ho nepoužila. Až zítra :)

8 ellie's' - untrue.blog.cz ellie's' - untrue.blog.cz | Web | 9. února 2015 v 19:31 | Reagovat

Já moc nemusím mastné odličovače, ale s jedním jsem nejvíc spokojená a to je Garniér, dá se koupit jako i mléko, ale já si potrpím na olejíček, jsem s ním nejvíc spokojená, i když je drahý kolem 90 kč někdy se slevou na 70

9 Kika Kika | Web | 11. února 2015 v 17:08 | Reagovat

Pekná recenzia :)A o tú  recenziu by som mala záujem!:D

10 Kristeen Kristeen | Web | 11. února 2015 v 19:08 | Reagovat

Pekná recenzia, zatiaľ som o tom nepočula :)

11 Helena Lott Helena Lott | Web | 12. února 2015 v 21:09 | Reagovat

[6]: Jenže tady ten pálil každého, kdo to vyzkkoušel :-D To mě fakt naštvalo :/

12 Lucka Lucka | 30. září 2016 v 10:33 | Reagovat

Zdravím, děkuji za články o kosmetice. Ráda si čtu, co komu sedí. Různé blogy, diskuze a tak. Ráda bych se s vámi také o jeden blog podělila. Koukněte sem:http://www.misshablog.cz/. Snad se vám zalíbí.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama