Recenze na rtěnky od Claire's

30. listopadu 2014 v 10:39 | Marky |  Kosmetika-Recenze
Čauky mňauky, skoro po týdnu přicházím s novým článkem. A mám tu tu slíbenou recenzi na rtěnky z Claire's. Mám dvě, zelenou a fialovou. Jeden kus stál 99 kč.
Ještě bych vám měla oznámit, že od příštího týdne budu celý prosinec přidávat sérii vánočních článků, tak se těšte. Nebude se jednat pouze o různé tipy, ale i o různá líčení. První článek vydám do pátku, už ho mám napsaný. Smějící se
Tak se asi vrhneme na recenzi, ne? Fotky a celá recenze bude opět v CČ.

Fialová rtěnka:
Každou budu recenzovat jinak z jednoho důvodu - každá je jiná. Jiná myslím tím způsobem, co se týče výdrže atd.
Rtěnka z Claire's fialové barvy má skvělou pigmentaci. Během hodiny vám ale vybledne a už to nevypadá tak hezky. A to si rty ani neolizuju, to se držím, dávám si bacha. Smějící se Příjemně mě ale překvapilo, že vydrží když jím. Já jím jako prase, ale i přesto to vydrží. Myslím, že fialová se povedla. :)
Celkové hodnocení: 4/5

Zelená rtěnka:
Rtěnka této barvy má na můj vkus skvělou pigmentaci. Má však obrovský problém. Po deseti minutách vybledne a vaše pusa vypadá, jako kdybyste si jí strčili na noc do mrazáku. No a během chvíle je pryč. To mě dost zklamalo, zajímalo by mě, jestli i ostatní rtěnky z Claire's jsou takové. Plus jí ale dávám za příjemnou jablečnou vůni.
Celkové hodnocení: 2/5

Pigmentace obou rtěnek. Na fotce si můžete všimnout, že ta zelená je víc "mokrá", neberte to prosím úchylně, vidím to tam taky, no a. Smějící se Když to tak shrnu, fialovou bych si ještě klidně koupila. Je celkem dobrá a myslím, že ostatní rtěnky od jiných značek by byly stejné. Porblém je, že na tuto barvu jsem narazila jen v Palladiu, možná jí měli ještě na Floře. Zelenou jsem viděla zatím v každém Claire's v Praze.


Jaké máte zkušenosti vy s rtěnkami z Claire's? :) Budu ráda, když se o své zkušenosti podělíte se mnou do komentáře (pokud ovšem zkušenosti nemáte, budu ráda i za komentář k článku). :)

Facebook: Little-me
Twitter: Neon_Marky
Instagram: Neon.Marky
Wattpad: NeonMarky



 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 Helena Lott Helena Lott | Web | 30. listopadu 2014 v 12:26 | Reagovat

Haa, barevné rtěnky mě vždycky strašně lákaly, ale nikdy jsem to nezkusila :D Jak ale píšeš, jak to vypadá po nějakém tom čase, tak právě toho se bojím no :D

2 Petra Petra | Web | 30. listopadu 2014 v 16:09 | Reagovat

Obě vypadají skvěle :) musím se přiznat, že jsem tyhle barevné rtěnky ještě nezkusila, ale láká mě hlavně zkusit třeba černou :)
Škoda ale, že ta zelená rtěnka moc nevydrží, čekala bych větší kvalitu, vzhledem k tomu, že je z Claire's :(

3 Orida Orida | Web | 30. listopadu 2014 v 20:16 | Reagovat

Vyzerá to ako kvalitná záležitosť.... Možno ak budem niekedy potrebovať rúž... ale teraz ich nepoužívam :D

4 un. un. | Web | 2. prosince 2014 v 15:19 | Reagovat

No.. já moc na kosmetiku z Claire´s nejsem,ale ta fialová vypadá fajn, na zelenou bych neměla odvahu. :D :)

5 Miss.Hill Miss.Hill | Web | 2. prosince 2014 v 16:17 | Reagovat

Rtěnku od této značky žádnou nemám :)Škoda že nemáš fotku jak je máš na sobě, zajímalo by mě jak vypadají na rtech :)

6 Em Age Em Age | Web | 4. prosince 2014 v 13:45 | Reagovat

Nechápu, proč lidé, co dělají recenze na rtěnky, a podobné sračičky, nedají obrázek, jak to vypadá na puse. To je přece to, co chci vidět. :-(  :-?

7 Dragell Dragell | Web | 5. prosince 2014 v 22:13 | Reagovat

Tak to nevím, jestli bych se odvážila s těmito barvami nalíčit :D už tak se učím nosit výraznější rtěnky a vychytávám konturování, ale na tohle bych asi neměla :D
Celkem by mne zajímalo, jak to na těch rtech vlastně vypadá :)

8 Katie Katie | 14. prosince 2014 v 20:51 | Reagovat

Myslím si, že v primarku neměli takhle fialovou rtěnku,byly tam spíše jen odstíny růžové a červené :)  a stala 2 eura:)
Katie z blogu katienajmannova.blogspot.cz

9 PetraK. PetraK. | Web | 3. července 2015 v 15:59 | Reagovat

Já si koupila minulý týden rtěnku od Oriflame, jsem s ním moc spokojená. Pro inspiraci jak nakupovat Oriflame levněji než jsou ceny v e-shopu nebo v katalogu mrkni na www.orikosmetika.cz  Získáš stálou slevu na Oriflame 23%.

10 Zuzka Zuzka | E-mail | 5. září 2016 v 18:06 | Reagovat

Já mám od Claire's stříbrnou a je boží! Zítra nebo pozítří si půjdu koupit i fialovou... Ale ta stříbrná je fakt super... mě jde i když si dám např. světlý růžový lesk a přes to rtěnku tak to vypadá bombově! :-)  :-)

11 Lenka Lenka | 30. října 2016 v 13:21 | Reagovat

Hezký den, děkuji za recenzi. Zajímalo by mě, co říkáte na matné rtěnky. Koukněte na tento článek: http://www.misshablog.cz/2016/09/objevte-kouzlo-matnych-rtenek.html. Vypadají vcelku dobře. Tak možná nějakou vyzkouším.

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama