Recenze na laky na nehty od Claire's

25. listopadu 2014 v 18:52 | Marky |  Kosmetika-Recenze
Ahoj, mám pro vás další článek, tentokrát recenzi na laky na nehty značky Claire's. Tak to nebudeme okecávat a jdeme na to, ne? :)
Více v CČ.

První lak zleva (fialový):
Odstín: 30480
Cena: 79 kč
Tento lak není modrý, ani modrofialový, jak působí na obrázku, ale tmavě fialový.

Druhý lak zleva (černý):
Odstín: 60758
Cena: 79 kč

První lak zprava (zelený):
Odstín: 29509
Cena: 99 kč

Druhý lak zprava (světle fialový):
Odstín: 60578
Cena: 79 kč

Laky mají dlouhou výdrž, takže vám vydrží týden bez problému. A pokud nic moc neděláte, jako já, vydrží vám i čtrnáct dní, což mě příjemně překvapilo. Laky máte během půl hodinky perfektně zaschlé. 30 min je doba, kdy by měl být lak zaschlý. Akorát ten černý zasychá katastrofálně. Ještě po půl dni se mi rozmazal, z čehoš jsem byla zklamaná. Vyhazovat ho ale nebudu, protože když zaschne, tak jak má, vydrží opravdu dlouho.
Řekla bych, že Claire's má laky kvalitní a dlouho vydrží. Neměly by ani po pár měsících vyschnout, což je také plus.

Shrnutí:
+ dlouhá výdrž
+ barvy
- dlouhé zasychání

A jaký je váš názor na kosmetiku z Claire's? :) Napište mi vaše názory do komentářů.


Facebook: Little-me
Twitter: Neon_Marky
Instagram: Neon.Marky
Wattpad: NeonMarky

 

Buď první, kdo ohodnotí tento článek.

Komentáře

1 Miss Nothing Miss Nothing | Web | 25. listopadu 2014 v 19:25 | Reagovat

Vypadají celkem dobře, já si v Claire's žádný nikdy nepořídila:) Ale asi o jejich koupi uvažovat nebudu. Nevyhovuje mi, když dlouho zasychají, mám potřebu pořád něco dělat a celé bych si to hned zničila :D

2 Nelly Cadlenson Nelly Cadlenson | Web | 26. listopadu 2014 v 13:19 | Reagovat

Ten světle zelený je nádherný. :-)

3 Simix Simix | Web | 26. listopadu 2014 v 22:26 | Reagovat

Ten zelený je docela drahý, ale za to ta barva .. aww :) Moc hezká :) I ty modrý :) Já si dlouho nehty nelakovala :)
Nesnáším laky s dlouhým zasycháním, protože se mi pak celé dílo potento-čkuje...
Taky mám laky, co se rozmažou po půl dně ... bych řekla, že jsou to laky co nezasychají snad nikdy O.o Ne to spíš ne.. ale stejně ... a jinak hezká recenze na laky :)

4 Aneta Aneta | E-mail | Web | 27. listopadu 2014 v 19:33 | Reagovat

Keby ten prvý lak bol modrý.. tak by to bolo skvelé! Mohla si sem dať aj fotky, ako vyzerá na obrázku :)

5 neweresth neweresth | Web | 29. listopadu 2014 v 9:09 | Reagovat

Už dlouhou dobu si nelakuji nehty, ale když by k tomu mělo dojít, určitě se mi líbí ten světle fialový a i přes to dlouhé zasychání (což nesnáším), bych to zvládla. Heh, člověk si moc nevybere. ^^

6 un. un. | Web | 29. listopadu 2014 v 12:10 | Reagovat

Mám dva laky a všechny zasichají skvěle, akorád ted si nehty nelakuju takže nemůžu nic říct.:/

7 Dragell Dragell | Web | 29. listopadu 2014 v 17:39 | Reagovat

Ta výdrž zní báječné. Já mívám prblém, že mi laky nevydrží, protože denně datlím do pc a nejen ve volném čase, ale i školně. Laky takd ostávají zabrat a snižuje se jim výdrž.
Ale co mě děsí, je to zasychání. Já mám problém i s kratší dobou, kdy se dokážu umazat o cokoliv. Tohle bych asi nemohla :)

8 Marky | little-me Marky | little-me | Web | 29. listopadu 2014 v 22:54 | Reagovat

[1]: Já už si je kupovat nebudu, protože jsem jeden z nich použila na praxi a samozřejmě se rozmazal...

[2]: Hezčí by byl, kdyby uschnul. :D

[3]: Tak to si NIKDY nekupuj laky z Claire's, protože ti prostě nezaschnou... :D

[4]: zadej si do googlu "Claire's 30480" a vyjede ti, jak doopravdy vypadá. :)

[5]: Ten asi zasychá nejlíp :D

[6]: Tak to ti gratuluju, asi sis dobře vybrala. :)

[7]: Já právěže taky, proto mi moc nevyhovují. Asi zůstanu věrná své značce, i když taky po pár měsících vyschne... ach jo, zajímalo by mě, jak to dělají. Přijde mi, že každý lak stojí za houby.

9 Tereza. Tereza. | Web | 30. listopadu 2014 v 7:47 | Reagovat

Ten zelený je pěkný,já si teď ale nehty lakovat nemůžu,jinak bych si ho jela koupit :D.

10 Pája Pája | 25. srpna 2016 v 12:14 | Reagovat

Nelíbí se mi, že lak během zasychání mění barvu ze světlé na tmavou :-(  takže ve finále je jiný než jsem chtěla mít!!!!

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama